NUVIANA TEMPRRANILLO /CABERNET SAUVIGNON

Hiszpania, Aragonia, IGP Valle de Cinca

150ml

25‚-

750ml

110‚-

The wine is a blend of two excellent varieties: cabernet sauvignon and tempranillo - the most important red grape variety in Spain. This dry Nuviana from Aragon has a distinct, intense, and very fruity aroma with notes of red and black fruits. It combines notes of light spices and toast. The wine is soft and pleasant, and tannins can be tasted on the palate. For its character Nuviana Tempranillo/ Cabernet Sauvignon received bronze during the Japan Wine Challenge 2012 competition.

CACADU RIDGE CABERNET SAUVIGNON-SHIRAZ

Australia, South Eastern Australia

150ml

32‚-

750ml

150,-

Grapes of cabernet sauvignon and shiraz used in the producIon of this wine are hand-picked and fermented in stainless steel tanks, while its part is fermented in oak barrels. The result is a beverage with a deep purple color, aromas of sun-ripened dark fruits with a herbal touch in the background. It is well structured and rounded. The taste of this wine is a journey from sweetness of raspberries and plums, through subtle astringency of tannins, lightly percepIble oak, to fresh finish.

FLORALBA MONTEPULCIANO

Włochy, Abruzja

150ml

25,-

750ml

110,-

Abruzja jest jednym z najpiękniejszych regionów Włoch. Spotykają się tam morze i góry, a ziemia chroniona jest przez płaszcz zielonych parków i rezerwatów przyrody. To region skąpany w klimacie śródziemnomorskim, idealnym dla prawidłowego wzrostu winorośli. Pochodzą stąd doskonałe trunki – duma włoskich winiarzy. Piękna fioletowa barwa tego wina zapowiada intensywne i zdecydowane aromaty charakterystyczne dla regionu Abruzzo. W ustach pikantne, pełne, z nutami wiśni i czereśni.

AMODO PRIMITIVO

Włochy, Apulia

150ml

32,-

750ml

130,-

Główną ambicją producenta tego wina jest status ambasadora włoskiego smaku na świecie, co też konsekwentnie robi, czerpiąc z potencjału wyjątkowych włoskich odmian winogron oraz lokalnej gleby. To wino zostało wyprodukowane z autochtonicznych winogron z regionu Apulii. Ma głęboki rubinowy kolor. W zapachu czerwone owoce z delikatnymi nutami wiśni, czekolady i przypraw. Dojrzałe taniny zapewniają doskonały balans pomiędzy słodyczą i kwasowością. Finisz rysują słodkie owoce oraz nuty kawy i czekolady.

Visit our restaurant and build unforgettable memories thanks to our professional service and scrumptious meals!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl


TRIPADVISOR

FACEBOOK

SUSHI

MENU

BEVERAGES

TAKEOUT

ONLINE