SAKE

45,-

łosoś, por, szczypiorek, sriracha, olej sezamowy, sos sojowy

HAMACHI

65,-

seriola, szczypiorek, por, sweet mayo, sok z cytryny, pieprz górski, sos sojowy

MAGURO

49,-

tuńczyk, szczypiorek, por sriracha, sos sojowy, pieprz czarny

KAJIKI

55,-

miecznik, szczypiorek, por, pieprz górski, sake, sos sojowy, sriracha, tobiko

TATARY podajemy z sałatką goma wakame, marynowaną rzepą i białą rzodkwią. Każda porcja TATARA zawiera 160 gramów ryby.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu gwarantując niezapomniane wrażenia, profesjonalną obsługę i posiłki zachwycające smakiem!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl

Sopot

ul. Dworcowa 7
81-704 Sopot
tel. 58 340 37 37
kom. 537 77 22 33
e-mail: sopot@hashisushi.pl


TRIPADVISOR
Restauracja w Gdyni
Restauracja w Gdańsku
Restauracja w Sopocie

FACEBOOK

SUSHI

MENU

NAPOJE

NA WYNOS
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług oraz zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Informacje o polityce bezpieczeństwa danych osobowych znajdziesz w dokumencie Informacja o przetwarzaniu danych osobowych.