SAKE CALIFORNIA

25‚-

łosoś, serek Philadelphia, ogórek, awokado, sezam, wasabi

YASAI TEN SAKE TATAR

32‚-

sezonowe warzywa w tempurze, szczypiorek, por, sos sojowy, sriracha, spicy mayo, obłożone tatarem z łososia, wasabi

SAKE YAKI

27‚-

łosoś grillowany, serek Philadelphia, ogórek, awokado, sos kabayaki, sezam, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

GOLDEN ROLL

49‚-

łosoś, serek Philadelphia, awokado, tobiko, ikura, wasabi

SAKE TAMAGO

28‚-

łosoś, awokado, szparag, całość owinięte w omlet tamago, serek Philadelphia, wasabi

SPICY TUNA MANGO

32‚-

tuńczyk, mango, orzechy ziemne, tykwa, spicy mayo, sos chilli mango, owoce granatu, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

MAGURO ASPARAGUS

34‚-

szparag w tempurze, ogórek, por, oshinko, obłożone opiekanym tuńczykiem, spicy mayo, sweet mayo, tabasco jalapeno, togarashi, wasabi

HIRAME TEMPURA

29‚-

halibut w tempurze, mango, ogórek, spicy mayo, sos chilli mango, owoce granatu, wasabi

EBI TEN MAGURO

37‚-

krewetka w tempurze, ogórek, oshinko, tobiko, pomarańcze, spicy mayo, kabayaki, obłożone opiekanym tuńczykiem, wasabi

UNAGI

35‚-

ogórek, awokado, tykwa, serek Philadelphia, obłożone grillowanym węgorzem, sos kabayaki, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

EBI TEN MAGURO TATAR

37‚-

krewetka w tempurze, ogórek, oshinko, awokado, szczypiorek, spicy mayo, obłożone opiekanym tatarem z tuńczyka, wasabi

DRAGON ROLL

35‚-

węgorz grillowany, serek Philadelphia, ogórek, tykwa, sezam, obłożone awokado, sos kabayaki, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

CATERPILLAR

39‚-

krewetka w tempurze, serek Philadelphia, ogórek, tykwa, sriracha, obłożone grillowanym węgorzem, orzechy ziemne z miodem i sezamem, sos kabayaki, wasabi

EBI TAMAGO

29‚-

krewetka w panko, serek Philadelphia, melon, tykwa, całość owinięta omletem tamago, wasabi

UNAGI TEMPURA

35‚-

węgorz w tempurze, serek Philadelphia, ogórek, tykwa, sos kabayaki, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

EBI TEN

27‚-

krewetka w tempurze, ogórek, awokado, tobiko, spicy mayo, wasabi

EBI TEN SAKE

35‚-

krewetka w tempurze, ogórek, awokado, spicy mayo, obłożone łososiem, tobiko, wasabi

EBI FILO

29‚-

krewetka w tempurze, tobiko, tykwa, spicy mayo, mango, ciasto filo, sos chilli mango, owoce granatu, wasabi

EBI UNAGI

39‚-

siekana krewetka, ogórek, sweet mayo, obłożone grillowanym węgorzem, sos kabayaki, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi

RAINBOW

35‚-

paluszek krabowy, ogórek, awokado, tobiko, spicy mayo, obłożone łososiem, tuńczykiem, rybą maślaną, wasabi

MANGO EBI YAKI

35‚-

grillowane krewetki, ogórek, szczypior, spicy mayo, obłożone mango, wasabi

KANI KAMA

22‚-

paluszek krabowy, awokado, ogórek, tobiko, sezam, spicy mayo, wasabi

VOLCANO SCALLOPS

59‚-

krewetka w panko, awokado, tobiko, spicy mayo, obłożone opiekanymi małżami św. Jakuba, ogórek, pieprz japoński, wasabi

YASAI SAKE

29‚-

szparag w tempurze, spicy mayo, ogórek, awokado, oshinko, obłożone łososiem, wasabi

CALIFORNIA to bardziej potoczna nazwa Uramaków (jap. Ura – odwrotnie, maki – rolować). To rolki zawijane odwrotnie, czyli z ryżem na zewnątrz.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu gwarantując niezapomniane wrażenia, profesjonalną obsługę i posiłki zachwycające smakiem!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl


TRIPADVISOR

FACEBOOK

SUSHI

MENU

NAPOJE

NA WYNOS

ONLINE