SAKE CALIFORNIA

20‚-

łosoś, serek Philadelphia, ogórek, awokado, sezam, wasabi

YASAI TEN SAKE TATAR

25‚-

sezonowe warzywa w tempurze, szczypiorek, por, olej sezamowy, sos sojowy, sriracha, spicy mayo, wasabi obłożone tatarem z łososia

SAKE YAKI

25‚-

łosoś grillowany, serek Philadelphia, ogórek, awokado, sos kabayaki, wasabi, sezam

GOLDEN ROLL

35‚-

łosoś, serek Philadelphia, awokado, tobiko, ikura, wasabi

SAKE TAMAGO

25‚-

łosoś, ogórek, awokado, szparag, całość owinięte w omlet tamago, serek Philadelphia, wasabi

SPICY TUNA MANGO

29‚-

tuńczyk, mango, orzechy ziemne, spicy mayo, sos chilli mango, wasabi

MAGURO ASPARAGUS

29‚-

szparag w tempurze, ogórek, por, oshinko, obłożony opiekanym tuńczykiem, spicy mayo, sweet mayo, tabasco jalapeno, togarashi, wasabi

HIRAME TEMPURA

29‚-

halibut w tempurze, mango, ogórek, tobiko, spicy mayo, sos chilli mango, wasabi

EBI TEN MAGURO

35‚-

krewetka w tempurze, ogórek, oshinko, tobiko, pomarańcze, spicy mayo, kabayaki, obłożone opiekanym tuńczykiem, wasabi

UNAGI

35‚-

ogórek, awokado, tykwa, serek Philadelphia, obłożone grillowanym węgorzem, sos kabayaki, orzechy ziemne, wasabi

EBI TEN MAGURO TATAR

35‚-

krewetka w tempurze, ogórek, oshinko, szczypiorek, spicy mayo, obłożoney opiekanym tatarem z tuńczyka, wasabi

DRAGON ROLL

35‚-

węgorz grillowany, serek Philadelphia, ogórek, tykwa, sezam, obłożone awokado, sos kabayaki, wasabi

CATERPILLAR

35‚-

krewetka w tempurze, serek Philadelphia, ogórek, tykwa, sriracha, obłożone grillowanym węgorzem, orzechy ziemne, sos kabayaki, wasabi

EBI TAMAGO

25‚-

krewetka w panko, serek Philadelphia, melon, tykwa, całość owinięta omletem tamago, wasabi

UNAGI TEMPURA

35‚-

węgorz w tempurze, serek Philadelphia, ogórek, tykwa, sos kabayaki, wasabi

EBI TEN

25‚-

krewetka w tempurze, ogórek, awokado, tobiko, spicy mayo, wasabi

EBI TEN SAKE

35‚-

krewetka w tempurze, ogórek, awokado, spicy mayo, obłożona łososiem, tobiko, wasabi

EBI FILO

25‚-

krewetka w tempurze, tobiko, spicy mayo, mango, ciasto filo, sos chilli mango, owoce granatu, wasabi

EBI UNAGI

35‚-

siekana krewetka, ogórek, sweet mayo, obłożone grillowanym węgorzem, sos kabayaki, wasabi

RAINBOW

29‚-

paluszek krabowy, ogórek, awokado, tobiko, spicy mayo, obłożone łososiem, tuńczykiem, rybą maślaną, wasabi

MANGO EBI YAKI

35,-

grillowane krewetki, ogórek, szczypior, chilli, czerwona cebula, por, czosnek, sriracha, obłożony mango, wasabi

KANI KAMA

20,-

paluszek krabowy, awokado, ogórek, tobiko, sezam, spicy mayo, wasabi

VOLCANO SCALLOPS

49,-

soft shell crab w panko, awokado, tobiko, spicy mayo, obłożony opiekanymi małżami św. Jakuba, ogórek, pieprz japoński, wasabi

YASAI SAKE

29,-

szparag w tempurze, spicy mayo, ogórek, awokado, obłożony łososiem, wasabi

CALIFORNIA to bardziej potoczna nazwa Uramaków (jap. Ura – odwrotnie, maki – rolować). To rolki zawijane odwrotnie, czyli z ryżem na zewnątrz.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu gwarantując niezapomniane wrażenia, profesjonalną obsługę i posiłki zachwycające smakiem!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl

Sopot

ul. Dworcowa 7
81-704 Sopot
tel. 58 340 37 37
kom. 537 77 22 33
e-mail: sopot@hashisushi.pl


TRIPADVISOR
Restauracja w Gdyni
Restauracja w Gdańsku
Restauracja w Sopocie

FACEBOOK

SUSHI

MENU

NAPOJE

NA WYNOS
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług oraz zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Informacje o polityce bezpieczeństwa danych osobowych znajdziesz w dokumencie Informacja o przetwarzaniu danych osobowych.