Gunkan maki
SAKE TATAR
24‚-
tatar z łososia, por, szczypiorek, sriracha, sos sojowy, wasabi
HAMACHI TATAR
42‚-
tatar z serioli, szczypiorek, por, sweet mayo, sok z cytryny, pieprz górski, sos sojowy, wasabi
MAGURO TATAR
29‚-
tatar z tuńczyka, szczypiorek, por, sriracha, sos sojowy, pieprz czarny, wasabi
TAI TATAR
42‚-
tatar z dorady, szczypiorek, por, pieprz górski, sriracha, sos sojowy, tobiko, wasabi
MAGURO SPICY MAYO
32‚-
tatar z tuńczyka, spicy mayo, sriracha, por, szczypiorek, sos sojowy, tobiko, wasabi
IKURA
55‚-
kawior z łososia, wasabi
TOBIKO
35‚-
kawior z ryb latających, wasabi
KANI KAMA TEMPURA
20‚-
paluszek krabowy w tempurze, grzyby shitake, awokado, szczypiorek, spicy mayo, tobiko, por, wasabi
EBI MAYO
29‚-
siekana krewetka, sweet mayo, owoce granatu, wasabi
EBI MAYO TAMAGO
29‚-
siekana krewetka, sweet mayo, awokado, mango, całość owinięta w omlet tamago, serek Philadelphia, tobiko, owoce granatu, wasabi
EBI TEMPURA
25‚-
krewetki w tempurze, grzyby shitake, szczypiorek, spicy mayo, tobiko, por, wasabi
HOTATE
55‚-
małże św. Jakuba, szczypiorek, grzyby shitake, sweet mayo, tobiko, pieprz japoński, sos sojowy, wasabi
GUNKAN – (jap. statek wojenny) odmiana nigiri, rodzaj „łódeczki” z ryżu, najczęściej owiniętego w nori, wypełnionej rozmaitymi składnikami.