Hosomaki
SAKE
18‚-
łosoś, wasabi
MAGURO
25‚-
tuńczyk, wasabi
SAKE YAKI
20‚-
łosoś grillowany, sos kabayaki, serek Philadelphia, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi
MAGURO TATAR
49‚-
tatar z tuńczyka zamiast ryżu, prażony por, szparag w tempurze, szczypiorek, sos sojowy, pieprz czarny, sriracha, wasabi
SAKE TEN
25‚-
łosoś, całość w migdałowej tempurze, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi
TAI YAKI
32‚-
dorada grillowana, wasabi
TAI
32‚-
dorada, wasabi
EBI
25‚-
krewetka gotowana, wasabi
IBODAI
20‚-
ryba maślana, wasabi
EBI TEN
25‚-
krewetka w tempurze, wasabi
HAMACHI
49‚-
seriola, wasabi
KANI KAMA
20‚-
paluszek krabowy, wasabi
KAPPA
16‚-
ogórek, wasabi
OSHINKO
16‚-
marynowana rzodkiew, wasabi
ABOKADO
16‚-
awokado, wasabi
KAMPYO
16‚-
marynowana tykwa, wasabi
MANGO SOYA
20‚-
mango, serek Philadelphia, całość w płatku sojowym
UNAGI TEN
35,-
węgorz w tempurze, serek Philadelphia, sos kabayaki, orzechy ziemne z miodem i sezamem, wasabi
HOSOMAKI (jap. przymiotnik hosoi – cienki, chudy) – cienkie rolki z dodatkiem tylko jednego składnika.