SAKE TATAR

20‚-

tatar z łososia, por, szczypiorek, sriracha, sos sojowy, wasabi

HAMACHI TATAR

49‚-

tatar z serioli, szczypiorek, por, sweet mayo, sok z cytryny, pieprz górski, sos sojowy, wasabi

MAGURO TATAR

29‚-

tatar z tuńczyka, szczypiorek, por, sriracha, sos sojowy, pieprz czarny, wasabi

TAI TATAR

42‚-

tatar z dorady, szczypiorek, por, pieprz górski, sriracha, sos sojowy, tobiko, wasabi

MAGURO SPICY MAYO

32‚-

tatar z tuńczyka, spicy mayo, sriracha, por, szczypiorek, sos sojowy, tobiko, wasabi

IKURA

55‚-

kawior z łososia, wasabi

TOBIKO

32‚-

kawior z ryb latających, wasabi

KANI KAMA TEMPURA

20‚-

paluszek krabowy w tempurze, grzyby shitake, awokado, szczypiorek, spicy mayo, tobiko, por, wasabi

EBI MAYO

29‚-

siekana krewetka, sweet mayo, owoce granatu, wasabi

EBI MAYO TAMAGO

29‚-

siekana krewetka, sweet mayo, awokado, mango, całość owinięta w omlet tamago, serek Philadelphia, tobiko, owoce granatu, wasabi

EBI TEMPURA

25‚-

krewetki w tempurze, grzyby shitake, szczypiorek, spicy mayo, tobiko, por, wasabi

HOTATE

55‚-

małże św. Jakuba, szczypiorek, grzyby shitake, sweet mayo, tobiko, pieprz japoński, sos sojowy, wasabi

GUNKAN – (jap. statek wojenny) odmiana nigiri, rodzaj „łódeczki” z ryżu, najczęściej owiniętego w nori, wypełnionej rozmaitymi składnikami.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu gwarantując niezapomniane wrażenia, profesjonalną obsługę i posiłki zachwycające smakiem!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl


TRIPADVISOR

FACEBOOK

SUSHI

MENU

NAPOJE

NA WYNOS

ONLINE