SAKE TATAR

20,-

tatar z łososia, wasabi

HAMACHI TATAR

35,-

tatar z serioli, wasabi

MAGURO TATAR

29,-

tatar z tuńczyka, wasabi

KAJIKI TATAR

29,-

tatar z miecznika, wasabi

MAGURO SPICY MAYO

29,-

tatar z tuńczyka, tobiko, spicy mayo, sriracha, por, szczypiorek, wasabi

IKURA

35,-

kawior z łososia, wasabi

TOBIKO

25,-

kawior z ryb latających, wasabi

EBI MAYO TAMAGO

25,-

siekana krewetka, sweet mayo, awokado, mango, całość owinięta w tamago, serek philadelphia, tobiko, wasabi

EBI MAYO

20,-

siekana krewetka, sweet mayo, owoce granatu, wasabi

HOTATE

35,-

małże św. Jakuba, szczypiorek, grzyby shitake, sweet mayo, tobiko, pieprz japoński, wasabi

EBI TEMPURA

25,-

krewetki w tempurze, grzyby shitake, szczypiorek, spicy mayo, tobiko, wasabi

INARI KUDAMONO

25,-

sałatka z sezonowych owoców w sakiewce z pieczonego tofu, tykwa, sweet mayo, wasabi

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu gwarantując niezapomniane wrażenia, profesjonalną obsługę i posiłki zachwycające smakiem!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl

Sopot

ul. Dworcowa 7
81-704 Sopot
tel. 58 340 37 37
kom. 537 77 22 33
e-mail: sopot@hashisushi.pl


TRIPADVISOR
Restauracja w Gdyni
Restauracja w Gdańsku
Restauracja w Sopocie

FACEBOOK

SUSHI

MENU

NAPOJE

NA WYNOS
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.