TARA EDAMAME

52,-

Pieczony dorsz atlantycki podany z kompresowanym ogórkiem i puree z edamame z dodatkiem majonezu tamaryndowego

GYUNIKU YAKI

81,-

Stek z polędwicy wołowej podany z selerowym puree i pieczonym batatem z dodatkiem kremowego sosu matu

KAMO YAKI

42,-

Grillowana pierś kaczki podana z pieczonym burakiem i pietruszkowym puree, trawą cytrynową i aronią

TORI SHOGA

36,-

Pierś z kurczaka sous-vide z imbirowym demi glace i pieczoną dymką, podane z kluseczkami ryżowymi

UDON KAI

55,-

Makaron udon w pikantnym sosie z owocami morza i warzywami

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu gwarantując niezapomniane wrażenia, profesjonalną obsługę i posiłki zachwycające smakiem!

Gdynia

ul. Przebendowskich 38
81-543 Gdynia
tel. 58 710 07 01
kom. 662 011 462
e-mail: gdynia@hashisushi.pl

Gdańsk

al. Rzeczypospolitej 4/149
80-369 Gdańsk
tel. 58 717 10 66
kom. 733 733 999
e-mail: gdansk@hashisushi.pl

Sopot

ul. Dworcowa 7
81-704 Sopot
tel. 58 340 37 37
kom. 537 77 22 33
e-mail: sopot@hashisushi.pl


TRIPADVISOR
Restauracja w Gdyni
Restauracja w Gdańsku
Restauracja w Sopocie

FACEBOOK

SUSHI

MENU

NAPOJE

NA WYNOS
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.